a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Over ons

Het verhaal achter

Evergreen Rockyplants

Historie

Evergreen Rocky Plants voorheen ook bekend als Erik de Boer Plants, wordt gerund door oprichter Erik de Boer.
Zo’n 20 jaar geleden begon Erik met het kweken van diverse tuinplanten. Op zijn vakantie ontdekte hij een fleurig vetplantje met roze bloem. Hiermee is zijn passie om rotsplanten te vermeerderen en telen begonnen.
Evergreen Rocky Plants is gespecialiseerd in rotsplanten die in een gemengde tray worden aangeboden, dit in potmaat p14 en p7. Andere potmaten worden op verzoek gekweekt .

Het bedrijf is op 2 locaties gevestigd.

Op de 1e locatie, Burgemeester Smitweg is het kantoor gevestigd en vinden vrijwel alle logistieke handelingen plaats.

De 2e Locatie, Dijkgraafweg vinden de opkweek en potproductie plaats.
De locaties bevinden zich op nog geen 2 minuten van elkaar.

Certificeren & duurzaam ondernemen

Evergreen Rocky Plants is Global G.A.P en Grasp gecertificeerd.
Global G.A.P is een internationale norm voor agrarische productie die de veiligheid en duurzame productie’s van planten garandeert. Global G.A.P. certificering omvat de volgende aspecten: Milieu, veiligheid en gezondheid en welzijn voor arbeiders, Geïntegreerde gewas management ( I.C. M. ), Hazzard Analyse and Critical Control Points ( HACCP)
GRASP is bedoelt om sociale risico’s in primaire productie te beoordelen. Grasp ondersteunt producenten om belangrijke sociale problemen aan te pakken en bewustwording te creëren op bedrijfsniveau.

Ons certificaat nummer is: GGN: 4052852473651.
Bij Evergreen Rocky Plants staan mens en natuur hoog in vaandel. Wij streven er naar om onze rotsplanten milieuvriendelijk te telen. En maken gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen. Lozen wij geen meststoffen op het oppervlakte water, vangen wij ons regenwater op en gebruiken dit bij schaarste.
Uiteraard wordt al het afval gescheiden verzamelt.
Verder zijn wij continue in bewegen om ook ons plantmateriaal zo duurzaam mogelijk te verpakken. Onze nieuwe p7 potten bevatten nu 60% minder plastic. De nieuwe etikettenlijn is gemaakt van rPP plastic, dit is 100% gerecycled plastic wat afkomstig is van afvalstromen van de bloemen veilingen.

Contact